Motivaco og Poul Jeritslev

Mere glæde og mental frihed - ring 40800813


Mennesker, mening og motivation


Jeg er iværksætter og coach med fokus på mennesker, menneskelige relationer, selvledelse, motivation og positiv kommunikation, der skaber resultater - personligt, i teams og i virksomheder.

Mere end 30 års praktisk erfaring i coaching, salg, ledelse og værdiskabende kommunikation er det blevet til indtil nu - bl.a. som salgsleder, salgsdirektør og landeansvarlig i nogle af Danmarks største medievirksomheder.

På den baggrund skabte jeg i 2010 mit firma Motivaco ApS, hvor vi tilbyder hjemmesider, kommunikationskurser, lederudvikling og coaching baseret på De Tre Principper og, som co-creator af Stressfrihed Danmark Projektet, en løsning på vor tids største sygdomstrussel: skadelig stress.

Det hele menneske

De 3 Principper giver forståelse, inspiration, indsigt og handlekraft, når det gælder menneskelig, transformerende udvikling i ledelse, salg, coaching og andre erhverv, hvor kreativitet, nærværende kommunikation og relationsskabelse, høj personlig performance og vedvarende, ekstraordinære resultater er væsentlige.

Inspiration...

Jeg er uddannet inden for så forskellige områder som regnskab og revision, organisation, kunst, computergrafik og grafisk design, media, webdesign og søgemaskineoptimering, salg og markedsføring, forhandlingsteknik, NLP og kropssprog, De 3 Principper, ledelse, coaching og terapi.

Her er nogle af de mere sjove af slagsen:

  • 3P Facilitator, Mentor og Transformational Life Coach (The Three Principles of Mind, Consciousness and Thought)
  • Certificeret NLP Master Coach fra Richard Bandlers Institute of NLP
  • NLP Psykoterapeut (Human Process Coach-Terapeut)
  • Certificeret Kropssprogsekspert, Body Language og Micro Expressions Coach og Trainer (Center for Body Language International - Kasia og Patryk Wezowsky)

Motivaco kan derfor tilbyde et komplet, målrettet og individuelt tilpasset udviklingskoncept med uddannelser, kurser og coaching inden for kommunikation, personlig vækst, kreativitet og kropssprog, relationsskabende nærvær og motiverende personlig fremtræden for ledere i erhvervsvirksomheder og organisationer.

Overskud giver overskud

Motivaco arbejder tæt sammen med andre specialister i personlig og organisatorisk forandringsarbejde, praktisk kommunikation, ledelse og salg, motivation og formidling.

Også i fritiden er mine interesseområder koncentreret om mennesker og positive oplevelser i form af kontinuerlig personlig udvikling og uddannelse, familieliv og venner, handyman-stuff (efter bedste evne), friluftsaktiviteter, naturnydelse og kunst.

Desuden er jeg siden 2009 redaktør og webmaster i NLP Foreningen i Danmark (og formand i perioden 2014-2019).

Jeg skriver artikler og nyhedsbreve og blogger på livet løs, specielt på LinkedIn - om mennesker, motivation, kommunikation, ledelse og personlig udvikling.

Ro, retning og resultater

Derfor, har du brug for at

  • finde din passion, inspiration, indre styrke og ro?
  • finde nye, kreative veje og måder at gøre det umulige muligt?
  • finde mere energi, glæde, overskud og handlekraft?
  • sove godt om natten og få mere fra hånden om dagen?

kontakt mig i dag!

- Poul Jeritslev

 

 Se personlige referencer mv. for Poul Jeritslev på LinkedIn: http://dk.linkedin.com/in/pouljeritslev/