Muligheder, partnere & projekter


Skaberkultur

Creating creative space


Det tager tid at skabe en succesfuld virksomhed, det ved de fleste, som forsøger - der er altid problemer, udfordringer og uforudsete bump på vejen...

Derfor faciliterer jeg også CREATIVE SPACE LAB workshops i din virksomhed, hvor vi bl.a. udforsker det kreative rum:

  • Hvad er fremtidens udfordringer og hvordan klarer vi dem?
  • Hvordan bliver vi mere kreative og finder nye løsninger?
  • Hvordan ser og udnytter vi bedst muligt de nye muligheder, som opstår på rejsen?

Hvem kan vi hjælpe, og hvem kan vi spille sammen med?

Kontakt mig for yderligere info.

 

Samarbejdspartnere

Poul Jeritslev og Motivaco er samskabende - og vores kunder er vores bedste partnere.

Det betyder, at vi arbejder sammen med andre mennesker og virksomheder, som vi mener supplerer vores kompetencer, kompletterer vores udbud og giver vores kunder noget andet, mere og bedre, end det, vi kan gøre alene.

Det er, hvad Skaberkultur er for os.

Er du projektleder?

Lise Damkjær og Poul Jeritslev


Lise Damkjær og jeg mødtes første gang i 2018, og vi klingede så godt sammen, at vi hurtigt blev enige om at samskabe noget... noget som fokuserer på medmenneskelighed, indsigt, personligt potentiale og ekstraordinære resultater i projekter, ledelse og virksomhedsudvikling.

Se dine største mål og udfordringer i øjnene - og gør det umulige muligt:

Lise er uddannet ingeniør, medforfatter til bogen "Fejl i byggeriet?", selvstændig coach og samtalepartner, og hun har bl.a. udviklet Projektlederspillet - et resultatskabende spil, som vi faciliterer i udviklingsprocessen med vores kunder.

Skriv til mig, hvis du vil høre mere om, hvordan du, dit team, dit projekt og din virksomhed forløser jeres fulde potentiale og skaber ekstraordinære resultater.

Stressfrihed for alle

Co-creators Stressfrihed.dk


Helle Jæger Moos er bl.a. cognitiv business coach, vi er næsten naboer og sammen skabte vi i 2017 "Stressfrihed Danmark" konceptet, som bygger på en helt ny forståelse af den menneskelige tankeproces og individuelle livsoplevelse - og dermed den reelle årsag til stress.

Stressfrihed løsningen er løsningen på tidens største sygdomstrussel: skadelig stress.

Forståelsen viser til gengæld, at du kan gøre noget ved det, og at løsningen er enkel.

Du kan kontakte os og læse mere om Stressfrihed konceptet - løsningen på stress-problematikken - på Stressfrihed.dk.

Hjemmesider med Typo3

Jakob og Jesper - T3CMS


Jeg har kendt Jakob Nielsen siden 2009, hvor jeg indgik et samarbejde med Jakob og hans bror Jesper.

De ejer virksomheden T3CMS i Albertslund, som er eksperter i det dansk udviklede og skalérbare Open Source TYPO3 system, de har skabt DESKMA systemet for at lette hverdagen for håndværkere og andre entreprenører - og de leverer nogle fantastiske hjemmesider.

Jeg har solgt en del TYPO3 hjemmesider, og jeg hjælper stadig nogle kunder med design og køb af hjemmeside og efterfølgende som webmaster, bl.a. med tekstforfatning, grafik og andet indhold, søgemaskineoptimering (SEO), løbende opdatering, deling af nyheder, SoMe og anden web-baseret kommunikation.

NLP og Coaching for coaches

Hans Polonius - Polonius NLP


Hans Polonius er både min gode ven, mentor, coach, lærer og samarbejdspartner gennem tiden - bl.a. i NLP-Foreningens bestyrelse, hvor jeg har været redaktør siden 2009 og formand i perioden 2014 til 2019.

Hans er NLP Master Trainer og har sammen med sin kone Inge og datter Freja virksomhen Polonius NLP i Roskilde, hvor du kan få danmarks bedste NLP-uddannelser og -kurser, kommunikationskurser, supervision, coaching og effektiv NLP terapi af mesteren selv.

Hearthunter.dk

Herathunter.dk - Mennesker med hjerte og kompetencer


Mit personlige netværk består hovedsageligt af ægte, levende mennesker, med hjertet på rette sted - og uanset opgave eller udfordring, kender jeg altid én, som kan hjælpe mig.

Jeg har valgt at hjælpe andre på samme måde, specielt når det gælder den udfordring det er, at finde den rigtige medarbejder eller det rigtige job. Jeg hjælper mennesker til at finde samarbejdspartnere - andre mennesker, med de helt rigitge kompetencer og hjertet på rette sted.

Hearthunter.dk

...for blot at nævne et par eksempler.

Med andre ord: sammen sætter vi det optimale team ud fra dine ønsker og behov, og sammen skaber vi de enestående resultater, du ønsker.

Det starter med dig selv...

Spørgsmålet er... er du og din organisation gearet til at skabe det, I ønsker?

  • Hvad er det egentlig I ønsker?
  • Hvad er jeres potentiale, og hvor er I lige nu?
  • Hvordan sikrer I inspirationen, kreativiteten, engagementet og motivationen hele vejen?
  • Skaber I den kultur, de samarbejder og de resultater, I øsnker?
  • Sker der for meget?
  • For lidt?
  • Ingenting..?

Kontakt Motivaco og få et bud på jeres fremtid :)