Inspiration og indsigt

Terapi opfattes ofte, som noget en ekspert "udøver" på den person, som har et problem.

Og ofte er det sådan, at en terapeut først får sin klient til at gå dybt ned i "problemet", for herefter at forsøge at kæmpe sig ud af det.

Fordi det er, hvad terapeuter som regel lærer i dag.

Oftest er det også sådan, at klienten tror fuldt og fast på, at hjælpen og forandringen kommer fra terapeuten - og måske mest derfor, sker der som regel ikke de store fremskridt eller forandringer, selv om nogle mennesker er i terapi i årevis.

En anden vej

Jeg vil gerne pege i en helt anden retning.

DU er den eneste, som kan ændre DIG.

Forandringen kommer ikke af at bore dybt i "problemer". Forandringen kommer ikke fra eksperten eller terapeuten. Forandringen kommer ikke fra utallige samtaler, øvelser eller terapi-sessioner.

Forandringen kommer indefra, inde fra dig selv.

Og du behøver ikke GØRE noget.

Så enkelt er det.

Få din egen inspiration og forandringsskabende indsigt

Du er den eneste her i verden, som virkelig VED, hvad du ønsker at få ud af dit liv.

Du er den eneste her i verden, som virkelig VED, hvordan du har det.

Du er den eneste DIG, her i verden.

Du er derfor den eneste her i verden, som ved, hvad du vil forandre og som ved, hvordan og hvornår det sker.

Samtaler kan IKKE forandre dig, men du kan få den inspiration, du har brug for, til at skabe dine egne, forandringsskabende indsigter - din egen indre dialog - så du kan ændre din adfærd, dine tankemønstre og dit liv, i den retning du ønsker inderst inde.

Du er din egen terapeut.

Du er den eneste, der VED.

De 3 Principper

Lige som tyngdekraften og lovene om kraft, modstand og bevægelse virker i "den fysiske verden", findes der også principper for, hvordan vi alle - og hver især - oplever livet, med de op-og-nedture livet giver os som mennesker her på jorden.

Principper er usynlige, men vi VED at de eksisterer, fordi vi lever med dem hver dag. Når vi snubler og falder, når vi står på badevægten eller når vi taber ting på gulvet, så er det tyngdekraften i aktion.

Vi VED det fungerer på den måde, fordi vi har lært tyngdekraften at kende gennem vores opvækst og (somme tider hårdtslående) erfaringer.

De 3 Principper for al menneskelig oplevelse er også usynlige.

Og fordi vi ikke har lært dem nærmere at kende på samme, naturlige måde, tror vi stadig, at det er vores omverden, som er årsagen til de problemer og/eller udfordringer vi støder ind i på det personlige plan.

Men sådan er det ikke...

Skal vi tage en snak...?

Principbaseret samtale er ikke terapi i traditionel forstand.

Vi borer ikke i problemer, men ser mere på, hvad DU har brug for af inspiration og indsigter, for at komme videre i dit liv, fra hvor du er lige nu.

Få det liv, du ønsker at leve, uden at GØRE noget.

Skab forandringer med indsigt.

Skal vi tage en snak...?

Kontakt Poul Jeritslev, Motivaco for en samtale.