Lær ansigts- og kropssprog

Mød Kasia og Patryk Wezowski, eksperter i kropssprog for erhverv og coaching

 

Center for Body Language Danmark

Motivaco er den danske afdeling af Center for Body Language, som er stiftet af de internationale eksperter i kropssprog og Micro Expressions for erhverv og coaching, Kasia og Patryk Wezowski, med mere end 15 landekontorer verden over. (www.centerforbodylanguage.com)

Poul Jeritslev er certificeret Body Language & Micro Expressions Trainer og står personligt for uddannelser, kurser og træningen i Danmark.

Kursus i kropssprog og mikro-mimik

Virksomhedskurser og workshops

Vi tilbyder korte, erhvervskurser og workshops i kropssprog og mikro-mimik for teams, virksomheder og organisationer i et veldokumenteret og afprøvet koncept, med mulighed for direkte før-efter måling af deltagernes udbytte.

Kurserne tilpasses virksomhedens deltagersammensætning og ønsker om effekt, og de varer typisk ½, 1 eller 2 dage.

Kursus i kropssprog med Micro Expressions certificering

Vi tilbyder desuden Center for Body Language uddannelsen i kropssprog med Micro Expressions Practitioner certificering, hvor vi hjælper dig til at læse, afkode og bruge kropssprog og ansigtsudtryk professionelt i dit arbejde.

Certificeringskurset varer 1 dag med fysisk undervisning + ekstra undervisning, træning og eksamen online via det unikke METV videotræningsprogram, hvor du løbende kan se resultatet af de enkelte øvelser og følge dit fremskridt over tid.

Her gennemføres ekstra træning (ca. 12 timers ekstra træningsmateriale), som afsluttes med online eksamen og udstedelse af certifikat, når eksamen er bestået.

Lær at bruge ansigts- og kropssprog

Når du lærer at læse, afkode og forstå ansigts- og kropssprog, vil du få større indsigt i andres tankemønstre og adfærd og forbedre din følelsesmæssige intelligens (Emotional Intelligence).

Du vil samtidig forstå dig selv og dine fysiske virkemidler bedre, hvilket du kan bruge til at skabe bedre rapport, dybere relationer og bedre resultater gennem din kommunikation end nogensinde før.

Dermed lærer du, hvad du selv helt specifikt skal være opmærksom på, og hvordan du bevidst kan forbedre din personlige fremtræden og udbyttet af din kommunikation.

Er du interesseret i at skabe bedre resultater i din kommunikation med andre, så er det målrettede kursus i ansigts- og kropssprog fra Motivaco et rigtig godt sprogkursus at tage.

Omgående effekt og livsvarigt udbytte

Alle har de nødvendige faciliteter til at læse andre mennesker, men de fleste er ubevidst inkompetente, når det gælder om at afkode betydningen og udnytte det læste effektivt.

Derfor dækker kurset også den videnskabelige baggrund for ansigts- og kropssprog, og den nødvendige opmærksomhed og bevidsthed, som skaber succesen i daglig praksis.

Nu har du muligheden for også at gøre din kompetence på kropssprog bevidst, aktivere den i hverdagen, på arbejdet, ude og hjemme - så du bliver en ubevidst kompetent ansigts- og kropssprogsekspert!

Du vil opleve, at alle omkring dig bliver mere lyttende, mere nærværende og gladere - og at dine kommunikationsresultater får et boost.

Move your body

Og ring gerne straks til Motivaco på 40 80 08 13 og hør mere - eller send os en mail for mere info.

International reference:

Joseph O'Conner, verdenskendt coach og "NLP-guru" fortæller her om Micro Expressions online træningsprogrammet: