Kropssprog & ME certified practitioners 2015

Kropssprog ME Practitioner certificering Danmark 2015
Kropssprog ME Practitioner certificering Danmark 2015


Afholdt mandag den 7. september 2015 på Danhostel Ishøj Strand

1-dags live kursus med de verdenskendte eksperter i kropssprog Kasia & Patryk Wezowski fra Center for Body Language Int. + 1 års fri adgang til 12 timers ekstra online video træningsprogram inkluderet.

Det mener deltagerne:

"Fint at bruge tid på for at få skærpet opmærksomheden!"

"Jeg vil anbefale dette kursus til enhver coach - fordi du kan gå et trin dybere med din klient."

"Super kursus! Jeg var på udkig efter en træning som var mere operationel i læring og brug af micro expressions. Og det var præcis hvad jeg fik. Jeg glæder mig til online træningen. Tak!"

"Interessant og virkelig brugbart i hverdagen."

"Fantastisk!"

 Gennemsnitlig bedømmelse af 5 mulige: 4,75

Tak til jer alle sammen: Hans, Emma, Ulla, Mette, Christian, Lars, Bente, Daniel, Jytte, Ivan, Kasia og baby Thomas, Linda, Anne Marie, Lotte, Hanne, Helle, Sara, Berit, Michelle, Christel, Jesper B, Patryk (+ Morten og Jesper O som gik lidt tidligere), for at gøre mandag den 7 september 2015 til en helt fantastisk god dag :)

- Kærlig hilsen Poul

 

 

Sådan læser du mennesker bedre

Skab dybere rapport, relationer og resultater i dit arbejde, hvad enten du arbejder som business- eller leder coach, personlig coach, salgscoach, terapeut eller behandler.

Med dette kursus i Kropssprog og Micro Expressions Practitioner Certificering for coaching er du på vej til at løfte dine kompetencer som coach til et helt nyt niveau.

Bedre rapport

Som du allerede ved, er god rapport forudsætningen for, at der sker noget positivt mellem mennesker. Coaching, terapi og behandling, ledelse og salg - alt sammen bygger på et fundament af god rapport og forståelse mellem coach og coachee, mellem leder og medarbejder, mellem sælger og kunde.

Med dette kursus får du det ultimative værktøj til netop at skabe god rapport, dybere relationer og bedre resultater for de mennesker, du arbejder med - og for dig selv.

Dybere forståelse

Hvad foregår der egentlig bag masken? Micro Expressions, mikro-mimik, de små signaler vores ansigtsudtryk ubevidst sender, kan nu tolkes bedre og mere præcist, så følelserne bag de bevidst "tænkte" udtryk afdækkes.

Kurset giver dig værktøjerne, strukturen og metoderne til at finde ind til kernen. Finde ind til de dybere følelser og de værdier, som styrer adfærden. Og med disse værktøjer kan du hurtigere og mere effektivt hjælpe andre frem til markante og langtidsholdbare forandringer.

Bedre resultater

Kurset i kropssprog og mikro-mimik giver dig værktøjerne til at skabe succes for dig selv som leder og coach, fordi du effektivt hjælper andre mennesker frem til den succes, de søger.

Kurset omfatter desuden certificering som Micro Expressions Practitioner fra Center for Body Language, et unikt koncept, som er udviklet af Kasia og Patryk Wezowski.

Certificeringen giver dig desuden nye muligheder for udvikling, f.eks. som Micro Expressions Coach eller Trainer, så du kan udvide din egen coaching forretning med nye kompetencer og services.


Joseph O'Conner, verdenskendt coach og "NLP-guru" fortæller her om Micro Expressions online træningsprogrammet: