Den skjulte dagsorden

Eat mor chikin - den skjulte dagsorden

Vi ser det verden over, hvor diktatorer og magtmennesker meler deres egen kage under dække af at ville befolkningens bedste.

Vi ser det i virksomheder, hvor en leder eller en ledergruppe forklæder griskhed og egen vinding som salgsteknikker og kundeservice.

Og vi ser det på arbejdspladsen, i familier og i personlige relationer, hvor nogle mennesker tilsyneladende gør noget godt for andre i handling, men hvor motiverne er noget mere fordækte, viser det sig...

For det viser sig altid, på et eller andet tidspunkt, hvad enten der handles bevidst eller ubevidst.

Tillid bliver brudt, mennesker forskanser sig i hver sin kasse, og konflikter bryder ud i lys lue... oftest med store tab som konsekvens.

Den åbne dagorden

Så hvad kan vi hver især gøre for at undgå skjulte dagsordner og skabe en mere kongruent, åben og positivt resultatskabende kommunikation?

Jeg er medlem af Ishøj Erhvervsforening, som gør et stort arbejde for at forbedre mulighederne for og kommunikationen mellem mennesker og virksomheder i Ishøj.

Og på tirsdag den 25. November 2014, kl. 14:30 - 17:00 i Ishøj Idrætscenter, holder foreningen et gratis fyraftens-møde om kommunikation og ledelse.

Det handler om kommunikation og mennesker

Titlen er "Det handler om kommunikation og mennesker", hvor jeg og erhvervspsykolog cand. psyk. Johnny Petersen begge holder et oplæg.Vi laver det som en lille "workshop" for alle, som er interesserede i udvikling, ledelse og personale/HR.

Og er du interesseret, er du velkommen som min personlige gæst.

Du får inspiration til at gøre din egen kommunikation mere kongruent, effektiv og målrettet - uden skjulte dagsordner - og det er gratis.

Gratis fyraftens-workshop

Du kan se invitationen til "Det handler om kommunikation og mennesker" her - hvor du også kan se tid og sted og tilmelde dig direkte på mail-linket i invitationen.

Arrangementet faciliteres af Ishøj Erhvervsforening - tilmelding på luc(at)ishoj.dk. 

Intentioner om kylling, bøf eller grøntsager i weekenden?

Uanset hvad, ha' det fantastisk - vi ses i Ishøj tirsdag den 25. november kl. 14:30 :)

Kærlig hilsen 

Poul

pj(at)motivaco.dk 

 

 

 

Tilmeld Motivaco Mailliste

Invitation
Mere inspiration fra Poul Jeritslev
Kontakt Motivaco for mere info