Den runde LEGO klods

legoklodser

At LEGO er awesome er ingen vel i tvivl om længere. Og alligevel har Jørgen Vig Knudstorp skabt endnu et kanon resultat, der klodser.

"Everything is cool when you're part of a team..." er en af hemmelighederne, der holder LEGO konceptet ungt.

Men der er en hemmelighed mere...

I et TV interview blev Niels Lunde (Chefredaktør på Børsen og forfatter til bogen "Miraklet i LEGO") spurgt:

"Hvad specielt er der ved Jørgen Knudstorp som succesleder - ud over hans utrolige forretningsevner?" Her er hans svar (som jeg husker det)

"Det er helt klart hans filosofiske tilgang til LEGO. Hans evne til at stille de dybe hvorfor-spørgsmål til LEGO produkterne og LEGOs formål i verden. Jørgen Knudstorp har en nærmest spirituel forståelse af LEGO som leder, som jeg ikke har mødt hos nogen anden dansk topleder."

Dyb forståelse, kombineret med de rigtige kompetencer og styrken til at tage nødvendige skridt - det giver succes. Og som Niels Lunde siger, er der mange ledere, som opfylder de "formelle krav" til god ledelse (kompetencer, track record, uddannelser osv.), men når planlægning og eksekvering sker på en manglende forståelse for baggrunden og helheden i projektet, så svajer hele tårnet til sidst.

Det kan da også godt være, at Jørgen Knudstorps kropssprog er lidt firkantet, men hvad betyder det, når man er rund indeni og smiler og danser alligevel.

Tillykke til LEGO og alle os som elsker klodser, kulør og kreativitet - og godt gået til hele teamet.

AWESOME!

Hav et farverigt år :)

Kærlig hilsen

Poul
pj(at)motivaco.dk 

 

Tilbud:
Kursus i Kropssprog med Micro Expressions Practitioner Certificering 7 september 2015 i København

 

PS. Du er som altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil have en snak om noget, som du måske kan få mere ud af.

PPS. Du er også velkommen til at sende denne mail videre, hvis du mener, andre kan have glæde og få udbytte af indholdet. 

Tilmeld Motivaco Mailliste

Invitation