Creative Space Lab - Poul Jeritslev

Kreativ, løsningsorienteret legeplads

Creative Space Lab er en workshop for ledere, salgschefer, specialister, udviklings-, IT-, HR-ansvarlige, og andre relevante team-deltagere, som sætter sig sammen og finder nye, kreative løsninger på alle virksomhedens udfordringer og oplevede problemer - generelle som specifikke.

Vi faciliterer og coacher jer gennem jeres Creative Space Lab, hvor du og dine kollegaer selv skaber den "plads", det kræver, at få nye kreative tanker om det, der sker (og ikke sker), og en oplevelse, der vil ændre jeres måde at se nuværende problemer og fremtidige udfordringer på.

En så transformerende oplevelse, at I fremover ikke vil se problemer og udfordringer, men kun løsninger og spørgsmål som "Hvad mere kan vi skabe her?" - og intet bliver det samme igen.

Guldet for enden af regnbuen

Guldet for enden af regnbuen - der bare venter på at blive samlet op - er en illusion.

Det er din måde at tænke på lige nu - eller snarere det faktum AT du tænker - der skaber dine løsninger og handlinger, som igen skaber din og virksomhedens fremtid.

Der er kun det guld for enden af regnbuen, du selv skaber.

Til gengæld vil Creative Space Lab workshoppen vise dig, hvordan du skaber det.

Creative Space Lab workshoppen er principbaseret og skræddersyes til din virksomhed og de udfordringer/problemer I ønsker at løse.

Creative Space Lab workshoppen varer normalt 2-4 dage, afhængig af antal deltagere.

 

Kontakt Motivaco for mere information.