Kreativ, løsningsorienteret legeplads

Creative Space Lab er en workshop for grupper af ledere, specialister, udvilings-, IT- og HR ansvarlige, tværfaglige kompetencer og andre relevante deltagere, som sætter sig sammen og finder nye, kreative løsninger på alle virksomhedens udfordringer og oplevede problemer - generelle som specifikke.

Vi faciliterer og coacher jeres Creative Space Lab, så du og dine kollegaer selv skaber den "plads", det kræver, at få nye kreative tanker om det, der sker (og ikke sker), og en oplevelse, der vil ændre jeres måde at se fremtidige problemer og udfordringer på.

En måske så transformerende oplevelse, at I fremover ikke vil se problemer og udfordringer, men kun løsninger og spørgsmål som "Hvad mere kan vi skabe her?".

Guldet for enden af regnbuen

- der venter på bare at blive samlet op - er en illusion.

Det er din måde at tænke på lige nu - eller snarere det faktum AT du tænker - der skaber dine løsninger og handlinger, som igen skaber din og virksomhedens fremtid.

Der er kun det guld, for enden af regnbuen, du selv skaber.

Til gengæld vil Creative Space Lab workshoppen vise dig, hvordan du skaber det.

Creative Space Lab workshoppen er principbaseret og skræddersyes til din virksomhed og de udfordringer/problemer I ønsker at løse.

Creative Space Lab workshoppen varer normalt 2-4 dage, afhængig af antal deltagere, emnet der undersøges mv.

Målgruppen er ledere og andre nøglepersoner i små, mellemstore og større virksomheder, som ønsker at skabe fantastiske resultater og ekstraordinær vækst.

Kontakt Motivaco for mere information.