Motivaco og Poul Jeritslev

Mennesker, mening og motivation


Poul Jeritslev er iværksætter og coach med fokus på mennesker, menneskelige relationer, selvledelse, motivation og positiv kommunikation, der skaber resultater - personligt, i teams og i virksomheder.

Poul har mere end 30 års praktisk erfaring i coaching, salg, ledelse og værdiskabende kommunikation fra nogle af Danmarks største virksomheder.

På den baggrund har Poul Jeritslev udviklet og skabt IN-SIGHT-OUT® mindset modellen, baseret på De Tre Principper for Sind, Tanke og Bevidsthed, som gælder for al menneskelig tænkning og oplevelse.

IN-SIGHT-OUT® en enkel og praktisk model til forståelse, inspiration, indsigt og handling, når det gælder personlig udvikling i coaching, ledelse, salg og andre erhverv, hvor nærværende kommunikation, høj personlig performance og vedvarende resultater er vigtig.

Det hele menneske

På opfordring af Kasia og Patryk Wezowsky, de internationale eksperter i Kropssprog og Micro Expressions for erhverv og coaching, åbnede Motivaco i 2014 desuden den danske afdeling af Center for Body Language.

Motivaco kan derfor tilbyde et komplet koncept med uddannelse, kurser og coaching i motiverende kommunikation, personligt nærvær, tilstedeværelse og fremtræden (Personal Presence) for erhvervsvirksomheder og organisationer.

inspire! invent! infuse!

Poul er uddannet inden for så forskellige områder som regnskab og revision, organisation, computergrafik og grafisk design, media, salg og markedsføring, forhandlingsteknik, ledelse og coaching.

Poul er bl.a. certificeret NLP Master Coach fra Richard Bandlers Institute of NLP, 3P Facilitator (The Three Principles for Mind, Consciousness and Thought) og kropssprogsekspert.

Poul er senest certificeret Body Language og Micro Expressions Coach og Trainer fra Center for Body Language International og driver Center for Body Language i Danmark.

Overskud giver overskud

Motivaco ApS blev stiftet i 2010 af Poul Jeritslev med hjemsted i Ishøj.

Motivaco arbejder tæt sammen med andre specialister i personlig og organisatorisk forandringsarbejde, praktisk kommunikation, motivation og formidling.

Også i fritiden er Pouls interesseområde koncentreret om positive oplevelser i form af kontinuerlig personlig udvikling og uddannelse, familieliv og venner, handyman- og friluftsaktiviteter og kunst.

Poul er desuden formand for NLP Foreningen i Danmark, skriver artikler og nyhedsbreve og blogger på livet løs - om mennesker, motivation, kommunikation og personlig udvikling.

Ro, retning og resultater

Har du brug for at

  • finde din passion, inspiration, indre styrke og ro?
  • finde nye, kreative veje og måder at gøre tingene på?
  • finde mere energi, overskud og handlekraft i dit daglige arbejde?

kontakt Poul jeritslev i dag!

 

 Se personlige referencer mv. for Poul Jeritslev på LinkedInhttp://dk.linkedin.com/in/pouljeritslev/